King of Style

Grattis Kevin Rolland som vann King of Style 2010.
Stadion
Stor publik

Kval King of Style

Kvalet till King of Style sågs av en enträgen skara människor på ett kyligt Stadion. Detta efter att kvaltiden blivit framflyttad i ett par timmar pga att kickern var för nära inrunnet. TJ Schiller kom kort i ett första hopp och efter det chillade åkarna tills kickern framflyttats.
Kvällen avslutades på Astoria där Transition hade Winter Awards.
8 åkare kvalificerade sig för lördagens tävling:
PK Hunder
Aleksander Aurdal
Bene Mayr 
Phil Casabon
Fridtjof Fredricsson
Oscar Scherlin
TJ Schiller
Hoppet på Stadion
Med Martin Nordstrand känd bloggare från multisport.se
Med den grymma fotografen Shay Williams
Henke Winstedt vann i kategorin Årets skidåkare på Transition Winter Awards

Winter jam kval

NU NU NU... är det kval till morgondagens Winter jam på Stadion i Stockholm. See you there!
http://www.stadiumwinterjam.se/
Fred / A&V

Powder to the people!

Free radicals hade förra helgen premiär årets säkerligen mest efterlängtade svenska skidfilm. På bästa filmpremiärslokalen i Stockholm - Berns! Återigen samlades Stockholms mest skidintresserade i samma lokal, och man fick den där härliga känslan av att det lika gärna kunde vara en samling av människor precis i försäsongen på någon skön alport. Det där förväntansfulla lite pirriga fanns i luften samtidigt som det fanns en skön atmosfär av - det här kan vi. Några golden moments bjöd filmen på, och en hel del planer på vinterns resor diskuterades vitt och brett efteråt.
Från en sensation till en annan... snön har återigen kommit och gått. Visst är det bara för skönt att gå runt i de där första trevande snöflingorna som singlar ner och lyser upp den grå vardagen?! Poetiskt, nja.. Lidelsefullt.. alltid!
Vinter = kärlek

Helgen = rast och ro?

Ännu en helg som bara sprungit förbi, galet vad tiden går fort! Det känns som det var några timmar sedan vårt förra inlägg men nej, det var visst tre dagar sen! Vår vän Martin sa till oss "ni behöver ett par inlägg per dag" när jag frågade hur vi ska göra denna blogg bättre. Kan ju vara en bra start att faktiskt uppdatera den, men vi är nya på det här med bloggar. Vi har varken någon lång historia av att skriva bloggar eller läsa dem men som sagt, vi jobbar på det, så ni som väntar på fler inlägg kan suga på uttrycket "den som väntar på något gott kan aldrig vänta för länge"!
Med det sagt så vill vi säga GO SWEDENNNNN! I helgen pågick och avslutades London Freeze festival, för er som aldrig hört talas om den, skåa ner några inlägg. De tre svenska hejarna Jacob Wester, Jon Olsson och Henrik Harlaut fick ta emot priser och blommor på pallen efter att ha besegrat de resterande 29 deltagarna som var med från start. Wester som etta, Olsson tvåa och Harlaut som trea. Glatt killar! Det är svårt att inte bli imponerad av Jon Olsson som gör ett enastående jobb som alpinåkare och nu tar hem ännu en medalj till lägenheten i Monaco.


RSS 2.0